Om

Som baggrund for al mit arbejde i min praksis er min viden og erfaring om relationer, tilknytning, samt om chok og traumer. Det har været særligt værdifuldt for mig at opleve, hvordan man kan hjælpe kroppen med at slippe sin opspænding – uanset om det stammer fra stress, angst, operationer, ulykker, overfald eller barndomsoplevelser.

Før alle metoder kommer dog evnen til at opbygge respektfulde og ligeværdige relationer. Jeg ser det som min største opgave at forstå og anerkende lige præcis dig, som sidder overfor mig og tilbyde og tilrettelægge det forløb, som giver mest mulig mening for dig.

Som familie- og traumeterapeut arbejder jeg med alle typer af problemstillinger, børn og voksne måtte møde i deres fælles samspil.

  • Jeg har særlig kompetencer i arbejde omkring stress, angst, sorg og chok/traumer. Desuden har jeg specialiseret mig i forhold til at støtte forældre til at finde ro i deres nervesystem, så de bedre kan hjælpe deres børn til at finde ro. Jeg anvender gerne små øvelser og lege, som hjælper kroppen til at finde sin egen ro. Ligeledes inddrager jeg gerne kropsbehandling, hvis det giver mening for dig.
  • Jeg er uddannet psykoterapeut fra Gaia-instituttet indenfor eksistentiel kropsterapi og har derudover en overbygningsuddannelse som SE-traumeterapeut (Somatic Experiencing Practitioner). Jeg er tilknyttet SE-uddannelsen i Danmark som assistent. Derudover har jeg uddannet mig og været assistent hos Ale Duarte, som har et særligt fokus på at bearbejde traumer hos børn.
  • Jeg har stor rådgivningserfaring i forhold til børn og unges trivsel og jeg underviser, rådgiver og superviserer også pædagogisk personale. Jeg har uddannet mig indenfor relations-og ressourcepædagogik.
  • Siden 2007 har jeg arbejdet med uledsagede flygtninge, som er traumatiserede. Jeg har for nylig udviklet en ”Familieklub” for Boligselskab Sjælland. Her arbejder jeg med at skabe forbedret tilknytning hos familier i udsatte boligområder og bringe viden om dansk kultur og undervisning ind i familier med fokus på en bedre skolestart.
  • Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet med børn, unge og familier i mere end 35 år. Jeg er uddannet familieklasselærer, konfliktmægler og adfærd, kontakt og trivselsvejleder.
  • Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen og SE-foreningen og underlagt deres etiske regler.

Jeg er født i 1960, og har to drenge på 25 og 21 år, to bonuspiger på 44 og 39 år, samt 3 børnebørn på 7, 4 og 3 år. Jeg er aktiv med gymnastik, yoga og dans i min fritid og finder ro i naturen.